Hits Collection 37-55 (5CD)

The Andrews Sisters

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Jammin'
  2. Bei Mir Bist Du Schön (Means That You're Grand)
  3. Nice Work If You Can Get It
  4. Joseph! Jospeh!
  5. Ti-pi-tin
  6. Shortenin' Bread
  7. Says My Heart
  8. Tu-li-tulip Time
  9. Sha-Sha
  10. Lullaby to a Little Jitterbug
  11. Pross-tchai (Goodbye)
  12. Hold Tight, Hold Tight (Want Some Sea Food, Mama?)
  13. You Don't Know How Much You Can Suffer
  14. Beer Barrel Polka (Roll Out the Barrel)
  15. Well All Right (Tonight's the Night)
  16. Chico's Love Song
  17. The Jumpin' Jive
  18. Ciribiribin (They're So in Love)
  19. Yodelin' Jive
  20. Oh Johnny Oh!
  21. Say Si Si (Para Vigo Me Voy)
  22. The Woodpecker Song
  23. Down By the O-Hi-O
  24. Rhumboogie
  25. Hit the Road
Disk 2
  1. Ferryboat Serenade
  2. Beat Me Daddy, Eight to the Bar
  3. Scrub Me, Mama, With a Boogie Beat
  4. Boogie Woogie Bugle Boy
  5. I Yi, Yi, Yi, Yi (I Like You Very Much)
  6. (I'll Be With You) in Apple Blossom Time
  7. Aurora
  8. Sleepy Serenade
  9. Sonny Boy
  10. The Nickel Serenade
  11. I Wish I Had a Dime (For Every Time I Missed You)
  12. Jealous
  13. Any Bonds Today
  14. The Shrine of St. Cecilia
  15. I'll Pray for You
  16. Don't Sit Under the Apple Tree (With Anyone Else But Me)
  17. Three Little Sisters
  18. Pennsylvania Polka
  19. That's the Moon, My Son
  20. Mister Five By Five
  21. Strip Polka
  22. Here Comes the Navy
  23. East of the Rockies
  24. Pistol Packin' Mama
  25. Victory Polka
Disk 3
  1. Jingle Bells
  2. Santa Claus Is Comin' to Town
  3. Shoo-shoo Baby
  4. Down in the Valley
  5. Sing a Tropical Song
  6. Straighten Up and Fly Right
  7. Tico Tico
  8. Is You Is Or Is You Ain't My Baby
  9. (There'll Be) a Hot Time in the Town of Berlin [when the Yanks Go Marching In]
  10. Don't Fence Me In
  11. The Three Caballeros
  12. Corns for My Country
  13. Accentuate the Positive
  14. Rum and Coca-cola
  15. One Meat Ball
  16. Along the Navajo Trail
  17. The Blond Sailor
  18. Money Is the Root of All Evil
  19. Patience and Fortitude
  20. Coax Me a Little Bit
  21. South America, Take It Away
  22. Get Your Kicks On Route 66
  23. I Don't Know Why (I Just Do)
  24. House of Blue Lights
  25. Rumors Are Flying
Disk 4
  1. Winter Wonderland
  2. Christmas Island
  3. Tallahassee
  4. There's No Business Like Show Business
  5. On the Avenue
  6. How Lucky You Are
  7. Near You
  8. The Lady from 29 Palms
  9. The Freedom Train
  10. Civilization (Bongo, Bongo, Bongo)
  11. Your Red Wagon
  12. You Don't Have to Know the Language
  13. Teresa
  14. Toolie Oolie Doolie (The Yodel Polka)
  15. I Hate to Lose You
  16. Alexander's Ragtime Band
  17. Heartbreaker
  18. (Every Time They Play The) Sabre Dance
  19. Woody Woodpecker
  20. Blue Tail Fly
  21. Underneath the Arches
  22. You Call Everybody Darling
  23. Cuanto La Gusta
  24. The Matador
  25. A Hundred and Sixty Acres
Disk 5
  1. At the Flying 'W'
  2. Bella Bella Marie
  3. The Pussy Cat Song (Nyow! Nyow! Nyow!)
  4. More Beer!
  5. Now! Now! Now! Is the Time 
  6. I'm Bitin' My Fingernails and Thinking of You
  7. Don't Rob Another Man's Castle
  8. Weddin' Day
  9. I Can Dream, Can't I?
  10. The Wedding of Lili Marlene
  11. She Wore a Yellow Ribbon
  12. Charley, My Boy
  13. Merry Christmas Polka
  14. Have I Told You Lately That I Love You
  15. Quicksilver
  16. The Wedding Samba
  17. I Wanna Be Loved
  18. Can't We Talk It Over
  19. A Bushel and a Peck
  20. Mele Kalikimaka
  21. A Penny a Kiss, a Penny a Hug
  22. Sparrow in the Tree Top
  23. Too Young
  24. I'm in Love Again
  25. Suddenly There's a Valley
Utgitt 2017 Format 5CD
Sjanger Pop Antall disker 5
Artist The Andrews Sisters Label Trapeze
Bestillingsnummer ACFCD7510