Hits Out Of Hell (CD)

Meat Loaf

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bat Out Of Hell
  2. Read 'Em And Weep
  3. Midnight At The Lost And Found
  4. Two Out Of Three Ain't Bad
  5. Dead Ringer For Love
  6. Modern Girl
  7. I'm Gonna Love Her For Both Of Us
  8. You Took The Words Right Out Of My Mouth (Hot Summer Night)
  9. Razor's Edge
  10. PARADISE BY THE DASHBOARD LIGHT MEDLEY: Paradise/Let Me Sleep On It/Praying For The End Of Time



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 10
Artist Meat Loaf Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK198470.2