H.N.I.C. Pt. 3 (CD)

Prodigy Of Mobb Deep

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Without Rhyme or Reason
  2. Slept On
  3. Pretty Thug
  4. My Angel feat Willie Taylor of Day 26
  5. Co-Pilot feat Wiz Khalifa
  6. Live
  7. Make It Hot
  8. Get Money feat Boogz Boogetz
  9. Life Is What You Make It
  10. Award Show Life
  11. Who You Bullshittin feat Havoc
  12. Skull & Bones
  13. Smack That Bitch feat Esther
  14. Let Me Show You feat Vaughn Anthony
  15. Gangsta Love feat Esther
  16. What´s Happening feat T.I.


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Prodigy Of Mobb Deep
Label Infamous Records Leverandør Import
Bestillingsnummer IFMS9.2