Hogs On The Highway (CD)

Bad Livers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hogs On The Highway
  2. Lathe Crick
  3. Counting The Crossties
  4. Shufflin´ To Memphis
  5. Dallas, Texas
  6. Corn Liqour Made A Fool Out Of Me
  7. Saludamas A Tejas
  8. National Blues, The
  9. Mr. Modal
  10. My Old Man
  11. Cluck Old Hen
  12. News Not The Weather
  13. Falling Down The Stairs (With A Pistol In My Hand)


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Bad Livers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SUH3862.2