Holiday For Lovers (CD)

Billie Holiday

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Moonlight In Vermont
  2. I Didn´t Know What Time It Was
  3. Embraceable You
  4. I Wished On The Moon
  5. Gee, Baby, Ain´t I Good To You?
  6. Speak Low
  7. April In Paris
  8. Body And Soul
  9. They Can´t Take That Away From Me
  10. One For My Baby (And One More For The Road)
  11. Stars Fell On Alabama
  12. We´ll Be Together Again


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Billie Holiday Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5899322