Holly Cole (CD)

Holly Cole

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. House Is Haunted By The Echo Of Your Last Goodbye, The
  2. Charade
  3. I Will Wait For You
  4. Waters Of March
  5. Alley Cat Song
  6. Larger Than Life
  7. Be Careful, It´s My Heart
  8. It´s Alright With Me
  9. You´re My Thrill
  10. Life Is Just A Bowl Of Cherries
  11. Reaching For The Moon



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Holly Cole
Label Koch Leverandør Import
Bestillingsnummer KOC4404.2