Holy Cow (CD)

Billy Sheehan

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In A Week Or Two (I’ll Give It Back To You)
  2. A Lit´l Bit´l Do It To Ya Ev´ry Time
  3. Dynamic Exhilarator
  4. A Bloodless Casualty
  5. Make It To Another Day (I Keep Rolling On My Way)
  6. Just Another Humanoid
  7. Turning Point
  8. Theme For An Imaginary Sci Fi
  9. Another Broken Promise
  10. Two People Can Keep A Secret (If One Of The Is Dead)
  11. Cell Towers
  12. She Goes From Cruel To Missionary (Bonus Track)
  13. Sweat On An E String (Bonus Track)



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Billy Sheehan
Label Mascot Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 8712725727026


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende