249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Birthed By Architecture
  2. Smoke It To The Rope
  3. Barracuda Capital Of The World
  4. Great White Zombie
  5. Life As A Criminal
  6. Sound Asleep
  7. Out Of Context
  8. Lets Get Alone
  9. Boy Gets What He Wants
  10. Fear Will Keep Them In Line
  11. Home
  12. I Am The Master Of Gravity


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Versus The Mirror
Label Equal Vision Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EVR117CD