Home And The Wildhunt (CD)

Woodenbox With A Fistful Of Fivers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. Life From Above
  3. Twisted Mile
  4. Fistful Of Fivers
  5. Draw A Line
  6. Immigrant
  7. Letting Go
  8. Besides The Point
  9. The Nothing To Nobody
  10. Hang The Noose
  11. Heart Attack
  12. My Mule



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Woodenbox With A Fistful Of Fivers
Label Electric Honey Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EH1001