Home Is Where The Hatred Is: The Kudu Years 1971-1977 (CD)

Esther Phillips

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Home Is Where The Hatred Is
  2. From A Whisper To A Scream
  3. Baby I'm For Real
  4. That's All Right With me
  5. 'Til My Back Ain't Got No Bone
  6. I've Never Found A Man (To Love Me Like You Do)
  7. Use Me
  8. Cherry Red
  9. Black-Eyed Blues
  10. Justified
  11. Doing Our Thing
  12. Disposable Society
  13. What A Difference A Day Makes
  14. I Can Stand A Little Rain
  15. Unforgettable
  16. Pure Natural Love
  17. I Haven't Got Anything Better To Do
  18. God Bless The Child (live)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Esther Phillips
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RVEN174.2