Home On Native Land (CD)

The Hidden Cameras

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Day I Lefeat. Home
  2. He Is the Boss of Me
  3. Ode to an Ah (feat. Neil Tennant)
  4. Dark End of the Street
  5. You and Me Again
  6. Don't Make Promises (feat. Ron Sexsmith)
  7. Be What I Want
  8. Counting Stars
  9. The Great Reward
  10. Drunk Dancer's Waltz
  11. Big Blue
  12. Log Driver's Waltz (feat. Rufus Wainwright, Feist, Mary Margaret O'Hara)
  13. Had a Feeling 'Bout You
  14. Twilight of the Season (feat. Ron Sexsmith)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Hidden Cameras
Label Outside Music Bestillingsnummer OUTS9105CD