Honey / Summer (The First Time) (CD)

Bobby Goldsboro

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Honey
  2. Run To Me
  3. With Pen In Hand
  4. Pardon Me Miss
  5. Why Don't You Believe Me
  6. Pledge of Love
  7. Little Green Apples
  8. Love Arrestor
  9. By The Time I Get To Phoenix
  10. Beautiful People
  11. Woman, A
  12. Summer (the First Time)
  13. Marlena
  14. He's Part Of Me
  15. L & N Don't Stop Here Anymore, The
  16. Brand New Kind Of Love
  17. Sing Me A Song
  18. Mississippi Delta Queen
  19. I Can See Clearly Now
  20. She
  21. Killing Me Softly With Her Song
  22. Spread My Wings And Fly
  23. If'n I Was God (From the film Tom Sawyer)|


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 23
Artist Bobby Goldsboro Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD414