179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels
  2. Put It off Until Tomorrow
  3. Silver Threads and Golden Needles
  4. Please Help Me, I'm Falling
  5. Sittin' on the Front Porch Swing
  6. The Wings of a Dove
  7. I Forgot More Than You'll Ever Know
  8. Wouldn't It Be Great
  9. That's the Way It Could Have Been
  10. Let Her Fly
  11. Lovesick Blues
  12. I Dreamed of a Hillbilly Heaven



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Dolly Parton, Dolly Parton / Tammy Wynette / Loretta Lynn, Loretta Lynn, Tammy Wynette
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK723700.2