Honky Tonk Man: Buck Sings Country Classics (CD)

Buck Owens

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Honky Tonk Man
  2. Swinging Doors
  3. Hey Good Lookin´
  4. Only Daddy That´ll Walk the Line
  5. My Shoes Keep Walking Back to You
  6. Stay a Little Longer
  7. Live Fast, Love Hard, Die Young
  8. I Washed My Hands in Muddy Water
  9. Oklahoma Hills
  10. My Bucket´s Got a Hole in It
  11. In the Jailhouse Now
  12. Is Anybody Goin´ to San Antone
  13. Jambalaya (On the Bayou)
  14. Waterloo
  15. I´m Walking the Dog
  16. I´m Moving On
  17. The Bridge Washed Out
  18. Rednecks, White Socks and Blue Ribbon Beer


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Buck Owens
Label Omnivore Recordings Leverandør Import
Bestillingsnummer OMRE101305.2