Honky Tonk Nights: From Another Time/Hollywood Nights 1979-82 (2CD)

The Flying Burrito Brothers

210,00 21000
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


Disk 1
  1. Diggi Diggi Li
  2. Wheels
  3. Dim Light Thick Smoke
  4. Faded Love
  5. Devil In Disguise
  6. Building Fires
  7. Bon Soir Blues
  8. White Line Fever
  9. Sin City
  10. She Thinks I Still Care
  11. Why Baby Why
  12. Close Up
Disk 2
  1. She Belongs To Everyone But Me
  2. Somewhere Tonigh
  3. Baby How's We Ever Get This Way
  4. Too Much Hoonky Tonkin'
  5. Midnight Magic Woman
  6. My Abandoned Heart
  7. She's A Friend Of A Friend
  8. Louisiana
  9. Cheating Kind Of Love
  10. Why Must The Ending Always Be So Sad
  11. That's When You Know It's Over
  12. You
  13. I Swear I Don't Miss Her Anymore
  14. She's A Hell Of A Deal
  15. Anotehr Shade Of Grey
  16. Damned If I'll Be Lonely Today
  17. If Something Should Come Between Us
  18. When You're Giving Yourself To A Stranger
  19. Run To The Night
  20. Coast To Coast
  21. Closer To You
  22. True Love Never Runs Dry
  23. Tell Me It Ain't So


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 35 Artist The Flying Burrito Brothers
Label Music Avenue Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer 250160