Horse & Elephant Eatery (No Elephants Allowed): The Singles & Songles Album (CD)

Of Montreal

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Celebration Of H. Hare, A
  2. Joseph And Alexander
  3. In The Army Kid
  4. Nicki Lighthouse
  5. Trading Gifts
  6. Spoonful Of Sugar
  7. Julie The Mouse
  8. Problem With April, The
  9. Buried With Me
  10. Scenes From My Funeral
  11. True Friends Don´t Want To Do Things Like That
  12. You I Created, The
  13. Ira´s Brief Life As A Spider
  14. Was Your Face A Head On The Pillowcase


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Of Montreal
Label Import Bestillingsnummer BN112.2