Hot And Cool Heat - Anita O'Day Sings Buddy Bregman & Jimmy Giuffre Arrangements (CD)

Anita O'Day

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. You're The Top
  2. Honeysuckle Rose
  3. No Moon At All
  4. I'll See You In My Dreams
  5. I Never Had A Chance
  6. Stompin' At The Savoy
  7. Sweet Georgia Brown
  8. I Won't Dance
  9. Let's Begin
  10. Come Rain Or Come Shine
  11. You're A Clown
  12. Easy Come, Easy Go
  13. A Lover Is Blue
  14. Mack The Knife
  15. Gone With The Wind
  16. Hershey Bar
  17. My Heart Belongs To Daddy
  18. Orphan Annie
  19. The Way You Look Tonight
  20. It Had To Be You
  21. Hooray For Hollywood


Utgitt 1956 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Anita O'Day
Label Fresh Sound Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer FSR584