Hot Flash (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Two In The Bush Is Better Than One In The Hand
  2. Sloppy Drunk
  3. One Good Man
  4. Dirty Sheets
  5. Tom Cat Blues
  6. Learn To Settle For Less
  7. You´ll Never Get Me Out Of Your Mind
  8. Mr. Insurance Man Take Out That Thing
  9. Hopin´ It´ll Be Alright
  10. A Little Bit Of Your Loving Goes A Very Long Way
  11. Shopping For Love
  12. Elevator Man
  13. Torch Song #1/Torch Song #2
  14. Why Don´t You Do Right?
  15. Prove Me Wrong
  16. No Need Pissin´ On A Skunk



Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Saffire
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ALL514796.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende