Hound Dog: The Peacock Recordings (CD)

Big Mama Thornton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hound Dog
  2. My Man Called Me
  3. I Smell A Rat
  4. They Call Me Big Mama
  5. You Don´t Move Me No More
  6. Let Your Tears Fall Baby
  7. Rock-A-Bye Baby
  8. Yes, Baby - (with Johnny Ace)
  9. How Come
  10. Nightmare
  11. Stop A-Hoppin´ On Me
  12. Just Like A Dog, Barking Up The Wrong Tree
  13. Walking Blues
  14. Big Change, The
  15. Hard Times
  16. Laugh, Laugh, Laugh
  17. Fish, The
  18. I´ve Searched The Whole World Over


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Big Mama Thornton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA10668.2