House Party At Big Jon's (CD)

Big Jon Atkinson & Bob Corritore

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Goin' Back to Tennessee
  2. Here Comes My Baby
  3. It Wasn't Easy
  4. She's My Crazy Little Baby
  5. At the Meeting
  6. Mojo Hand
  7. Mojo in My Bread
  8. Mad About It
  9. Empty Bedroom
  10. I'm Gonna Miss You Like the Devil
  11. You Want Me to Trust You
  12. Mississippi Plow
  13. El Centro
  14. I'm a King Bee
  15. Somebody Done Changed the Lock on My Door
  16. My Feelings Won't Be Hurt


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Big Jon Atkinson & Bob Corritore
Label Dixiefrog Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DGP0250172