How Sweet It Is (CD)

Joan Osborne

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´ll Be Around
  2. Think
  3. How Sweet It Is
  4. Smiling Faces
  5. Love´s In Need Of Love Today
  6. These Arms Of Mine
  7. Only You Know And I Know
  8. War
  9. Why Can´t We Live Together
  10. Axis: Bold As Love
  11. Weight, The
  12. Everybody Is A Star



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 12
Artist Joan Osborne Label Compendia
Leverandør Import Bestillingsnummer CMPI9365.2