How To Grow A Woman From The Ground (CD)

Chris Thile

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Watch ´At Breakdown
  2. Dead Leaves And The Dirty Ground
  3. Stay Away
  4. O Santo De Polvora
  5. Wayside/Back In Time
  6. You´re An Angel And I´m Gonna Cry
  7. How To Grow A Woman From The Ground
  8. Beekeeper, The
  9. If The Sea Was Whiskey
  10. Brakeman´s Blues
  11. Cazadero
  12. Heart In A Cage
  13. I´m Yours If You Want Me
  14. Eleventh Reel, The



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Chris Thile
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUGCD4017