Howl Of The Lonely Crowd (CD)

Comet Gain

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Clang of the Concrete Swans
  2. The Weekend Dreams
  3. An Arcade from the Warm Rain That Falls
  4. She Had Daydreams
  5. Yoona Baines
  6. Working Circle Explosive
  7. Herbert Huncke Pt.2
  8. After Midnite After It's All Gone Wrong
  9. A Memorial for Nobody I Know
  10. Ballad of Frankie Machine
  11. Some of Us Don't Want To Be Saved
  12. Thee Ecstatic Library
  13. In a Lonely Place



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Comet Gain
Label Fortuna Pop Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FPOP117CD