Huey Lewis & The News / Picture This (CD)

Huey Lewis & The News

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Some Of My Lies Are True (Sooner Or Later)
  2. Don't Make Me Do It
  3. Stop Trying
  4. Now Here's You
  5. I Want You
  6. Don't Ever Tell Me That You Love Me
  7. Hearts
  8. Trouble In Paradise
  9. Who Cares
  10. If You Really Love Me You'll Let Me
  11. Change Of Heart
  12. Tell Me A Little Lie
  13. Tattoo (Giving It All Up For Love)
  14. Hope You Love Me Like You Say You Do
  15. Workin' For A Livin'
  16. Do You Believe In Love
  17. Is It Me
  18. Whatever Happened To True Love
  19. Only One
  20. Buzz Buzz Buzz


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 20
Artist Huey Lewis & The News Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD417