Human Emotions / Spectrum VII (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Would You Lay With Me (In A Field Of Stone)
  2. If This Is Just A Game
  3. You Can Count On Me
  4. Mississippi River Queen
  5. Tomrrow Is Another Day
  6. Human Emotions
  7. Love's Cheatin' Line
  8. Whiskey And Wimmen
  9. Jack Daniels If You Please
  10. Suicide
  11. Rollin' With The Punches
  12. On My Feet Again
  13. Fall In Love With You
  14. What Can I Do
  15. Sudden Death
  16. Fairytale Morning
  17. Seven Mile Bridge
  18. Now's The Time (To Fall In Love)
  19. Love Is Just A Porpoise (Playing In The... Tropical Sun)
  20. Please Come Back To Boston


Utgitt 1978 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD15840