Humanoid (CD)

Tokio Hotel

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Tysklands kanskje aller største rockeband og deres tredje album, andre på engelsk. Merk: Det blir utgitt i både engelsk- og tyskspråklig utgave.

Fortsatt følsomt, fortsatt emo, men også hardere enn tidligere, mer gitarer, tyngre beats og inspirert av science fiction; det er Humanoid i kortversjon. Men det forteller ikke hele historien, for her er det også gitt plass til myke ballader og alternative spor med en lett, distinkt 80-tallsfølelse. Noen av rytmene har et mørkt, Depeche Mode-aktig preg, så her burde det egentlig være noe for enhver smak. Første single var "Automatic" - eller "Automatisch", som den heter i Tyskland.

Albumet vil være tilgjengelig i hele fem forskjellige versjoner: Standardutgave som inneholder tolv låter, to deluxe-utgaver (tysk og engelsk) med fire ekstra låter og en DVD med bl.a. karaoke-versjoner av "Automatic" og "Forever Now And Noise!" og to super deluxe-versjoner (tysk og engelsk) som inneholder det samme som deluxe-versjonen pluss et eget Tokio Hotel-flagg.

Sporliste

 1. Noise
 2. Darkside Of The Sun
 3. Automatic
 4. World Behind My Wall
 5. Humanoid
 6. Forever Now
 7. Pain Of Love
 8. Dogs Unleashed
 9. Human Connect To Human
 10. Hey You
 11. Love & Death
 12. Zoom Into Me

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Tokio Hotel
Label Universal Deutschland Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2717279

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i