Hunting High And Low (CD)

a-ha

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et stort stykke norsk pophistorie. Hunting High And Low, hjemmet til "Take On Me", har en helt unik posisjon i norsk musikkliv.

Det første albumet til Morten Harket, Paal Waaktaar og Magne Furuholmen vil for evig og alltid knyttes til en av 80-tallets fremste hits, men denne debuten er mer enn hele verdens "Take On Me". Her er også et suverent tittelspor (en vaskeekte klassiker her hjemme!) og a-has andre USA-hit, "The Sun Always Shines On T.V.". I tillegg kan albumet by på herlig Harket-falsett i "The Blue Sky", noe som minner om et keyboard-tungt U2 i "Living A Boy's Adventure Tale", lettbente "Love Is Reason" og avsluttende og mørke "Here I Stand And Face The Rain", med treblåsere og det hele.

Mer enn noe annet er Hunting High And Low et produkt av 80-tallet, så tidstypisk at det ikke kunne blitt laget verken før eller siden. 1985 - ja, det høres veldig riktig ut. Og for å sitere Stargates Tor Erik Hermansen om Hunting High And Low: "I et tiår fullt av synthriff, er a-ha på topp tre. Mer minneverdige synthriff enn de du finner her skal du lete lenge etter."

Sporliste

  1. Take On Me
  2. Train Of Thought
  3. Hunting High And Low
  4. Blue Sky, The
  5. Living A Boy's Adventure Tale
  6. Sun Always Shines On T.V., The
  7. And You Tell Me
  8. Love Is Reason
  9. I Dream Myself Alive
  10. Here I Stand And Face The Rain

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 10
Artist a-ha Label Warner Bros.
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075992530026

Anmeldelser