Hymns By Johnny Cash (CD)

Johnny Cash

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It Was Jesus
  2. I Saw A Man
  3. Are All The Children In
  4. The Old Account
  5. Lead Me Gently Home
  6. Swing Low, Sweet Chariot
  7. Snow In His Hair
  8. Lead Me Father
  9. I Call Him
  10. These Things Shall Pass
  11. He´ll Be A Friend
  12. God Will
  13. It Was Jesus (mono EP version)



Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Country Antall spor 13
Artist Johnny Cash Label Columbia/Legacy
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK724481.2