Hypnotised (CD)

The Undertones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. More Songs About Chocolate and Girls
  2. There Goes Norman
  3. Hypnotised
  4. See That Girl
  5. Whizz Kids
  6. Under the Boardwalk
  7. The Way Girls Talk
  8. Hard Luck
  9. My Perfect Cousin
  10. Boys Will Be Boys
  11. Tearproof
  12. Wednesday Week
  13. Nine Times Out of Ten
  14. Girls That Don´t Talk
  15. What´s With Terry?
  16. You´ve Got My Number (Why Don´t You Use It?)
  17. Hard Luck (Again)
  18. I Don’t Wanna See (You Again)
  19. I Told You So



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 19 Artist The Undertones
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOCD026