Hysteria! The Singles Collection (3CD)

Johnnie Ray

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Whiskey And Gin
  2. Tell The Lady I Said Goodbye
  3. She Didn´t Say Nothin At All
  4. Give Me Time
  5. All Of Me
  6. Cry
  7. The Little White Cloud That Cried
  8. Don´t Take Your Love From Me
  9. Please Mr Sun
  10. (Here I Am) Broken Hearted
  11. Mountains In Moonlight
  12. Don´t Blame Me
  13. Coffee And Cigarettes
  14. Walking My Baby Back Home
  15. A Sinner Am I
  16. Gee But I´m Lonesome
  17. Faith Can Move Mountains
  18. Love Me (Baby Cant You Love Me)
  19. Ma Says Pa Says
  20. A Full Time Job
  21. Glad Rag Doll
  22. Somebody Stole My Gal
  23. Let´s Walk That A Way
  24. Candy Lips
  25. Such A Night
  26. Hey There
  27. Hernandos Hideaway
  28. Please Don´t Talk About Me When I´m Gone
  29. Why Should I Be Sorry
  30. Papa Loves Mambo
  31. If You Believe
  32. Alexanders Ragtime Band
  33. As Time Goes By
  34. Paths Of Paradise
  35. Flip Dlop And Fly
  36. Song Of The Dreamer
  37. Johnnies Comin Home
  38. Who´s Sorry Now
  39. Aint Misbehavin
  40. Goodbye Au Revoir Adios
  41. Just Walkin In The Rain
  42. Because I Love You
  43. You Don´t Owe Me A Thing
  44. Look Homeward Angel
  45. Yes Tonight Josephine
  46. No Wedding Today
  47. Build Your Love (On A Strong Foundation)
  48. Up Above My Head (I Hear Music In The Air)
  49. Good Evening Friends
  50. Pink Angel
  51. Xas Tambourne
  52. Aololoquy Of A Fool
  53. Miss Me Just A Little
  54. Plant A Little Seed
  55. Endlessly
  56. Up Until Now
  57. Whens Your Birthday Baby
  58. What More Can I Say
  59. I´ll Never Fall In Love Again
  60. I´ll Make You Mine



Utgitt 2004 Format 3CD
Antall disker 1 Antall spor 60
Artist Johnnie Ray Label Columbia
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5135502