I Am Ready / Drive (CD)

Steve Wariner

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. On My Heart Again
  2. The Tips Of My Fingers
  3. When Will I Let Go
  4. Leave Him Out Of This
  5. Like A River To The Sea
  6. Everything´s Gonna Be Alright
  7. A Woman Loves
  8. My, How The Time Does Fly
  9. Gone Out Of My Mind
  10. Crash Course In The Blues
  11. Drive
  12. If I Didn´t Love You
  13. One Believer
  14. It Won´t Be Over You
  15. You Could Always Come Back
  16. Drivin´ And Cryin´
  17. The Same Mistake Again
  18. Missing You
  19. Married To A Memory
  20. Sails


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Steve Wariner
Label Steamhammer/SPV Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SPV265852