I Can See Clearly Now - Expanded Edition (CD)

Johnny Nash

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Stir It Up
  2. That´s the Way We Get By
  3. Guava Jelly
  4. So Nice While It Lasted
  5. Ooh Baby You´ve Been Good To Me
  6. You Poured Sugar On Me
  7. I Can See Clearly Now
  8. Comma Comma
  9. We´re All Alike
  10. How Good It Is
  11. The Fish And The Alley Of Destruction
  12. There Are More Questions Than Answers
  13. Cream Puff


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Johnny Nash
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDBBR0064