I Didn't Know About You (CD)

Karrin Allyson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nature Boy
  2. I Didn't Know What Time It Was
  3. Chopin Prelude / Insensatez (How Insensitive)
  4. (Pack Your) Suitcase Blues
  5. I Didn't Know About You
  6. Line For Lyons
  7. Jesse
  8. What A Little Moonlight Can Do
  9. I Don't Stand A Ghost Of A Chance With You
  10. 'S Wonderful
  11. Save That Time
  12. Guilty
  13. It Might As Well Be Spring


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Karrin Allyson
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COJ4543.2