I Feel Like Singing Today (CD)

Jim Lauderdale & Ralph Stanley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Feel Like Singing Today
  2. You´ll Find Her Name Written There
  3. Maple On The Hill
  4. Fly, Lovebird Fly
  5. Joy, Joy, Joy
  6. Like Him
  7. I Wish Today Could Be Tomorrow
  8. Another Sinner´s Prayer
  9. Highway Through My Home
  10. What About You
  11. This World Is Not My Home
  12. Harbor Of Love
  13. I Will Wait For You
  14. Who Will Sing For Me
  15. Who Thought The Railroad Wouldn´t Last
  16. Who Thought Railroad Wouldn't Last



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Jim Lauderdale, Jim Lauderdale & Ralph Stanley, Ralph Stanley Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer REB1755