I Fullt Alvor (CD)

Morten Abel

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Over åtte år etter Some Of Us Will Make It, det forrige soloalbumet fra Morten Abel, er den norske poplegenden endelig tilbake. Og for første gang i solokarrieren har Abel laget ei norskspråklig skive!

Han hadde lenge hatt lyst til å lage et soloalbum på norsk, men det var først etter at Odd Nordstoga ble kontaktet at planene begynte å ta form. Nordstoga takket på strak arm ja til å være produsent, og det ble raskt arrangert hyttetur til et ensomt sted på Hardangervidda for at de to skulle få anledning til å bli skikkelig kjent med hverandre. Etter noen lange spaserturer i ulendt terreng, og flere små glass rødvin, hadde de to blitt såpass gode venner at arbeidet med albumet kunne starte.

La imidlertid ikke tittelen eller valget av produsent lure deg fullstendig. For selv om hovedpersonen definitivt makter å vise nye sider av seg selv på I Fullt Alvor, så er det fortsatt popstjernen Morten Abel vi snakker om. Man kan naturligvis høre at Nordstoga har vært involvert, men det viktigste er at det føles som et veldig riktig steg videre for Abel - og for alle oss som hører på.

Sporliste

 1. Frøken Vilikke
 2. Annabelle
 3. Merkelig Louise
 4. Sånn danse fa'
 5. Voldsomt uver
 6. Nancy og du
 7. I full alvor
 8. Flymaskinen
 9. Nasjonalen
 10. Alle disse dagane
 11. Dans med meg

Video

Produktfakta

Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Morten Abel
Bestillingsnummer 5054196438524

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i