Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vidar Johnsen og Peter Nordberg gir med I Ild Og Vatten ut sitt tredje album på like mange år. Dette er duoens kanskje sterkeste til nå, anført av den rocka singlen "Evelina". Johnsen er godt kjent her hjemme, som tidligere vokalist og frontmann i Vamp, mens svenske Nordberg før dette samarbeidet var et uskrevet blad for nordmenn flest (tross lang karriere i Sverige). Duoens første album, Ord Og Ögonblick (2007) ble nominert til Spellemann, og både den og neste utgivelse, Mål Og Mening (2008) gjorde det skarpt blant platekjøperne. På I Ild Og Vatten utvikles guttas særegne visepoprock videre, fortsatt med deres egen signatur og den umiskjennelige norsk-svenske delingen av vokallinjer som fundament.

I Ild Og Vatten er innspilt i Viagram Studio i Oslo. Albumet er produsert av Arvid Solvang i samarbeid med Johnsen og Nordberg, og mikset av Ulf Holand (Bjørn Eidsvåg).

Sporliste

 1. I ild og vatten
 2. Evelina
 3. Leker bara venner / Leker bara vänner
 4. Om du vil ha meg / Om du vill ha meg
 5. Sleppa taket / Släppa taget
 6. Det blei natt / Det blev natt
 7. Han e fornøyd med det / Han er nöjd med det
 8. Skogens sønn / Skogens son
 9. Se sol
 10. Oj
 11. I skyggen av ein vår / I skuggan av en vår

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Viser Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Vidar Johnsen & Peter Nordberg
Label SonyBMG Norway Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697620772

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende