I Julens Lys (CD)

Stephen Brandt-Hansen

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
I Julens Lys har mange av av de beste og mest kjente julemelodiene på repertoaret, ispedd flere som er nyskrevne innen sjangeren. Brandt-Hansen er mannen med den unike stemmen, som her gir oss essensiell julestemning. Han har vunnet Kjempesjansen på NRK, vært en av fire finalister i BBCs konkurranse "Musical voice of the year", hatt en rekke hovedroller i flere kjente musikaler, og holdt konserter for fulle hus over hele landet. Stephen har et fantastisk uttrykksregister og en dynamikk, kraft og følsomhet man knapt finner én av i hver generasjon sangere.

Denne innspillingen, som er Brandt-Hansens debutplate, bærer preg av et stort, åpent rom, med lysinnfall fra klanger som har avstand og høyde nok til at lytteren kan puste fritt og nyte de mange skinnende detaljene. Med Iver Kleive på orgel og klaver, Anders Engen på perkusjon og Sigmund Groven på munnspill, samt et kor under ledelse av Mariann Lisland, er det skapt en juleplate av et sjeldent sterkt kaliber, med den gløden og varme lyskraften som hører julen til. "O helga natt", "Deilig er jorden" og "Stille natt" er selvfølgelig med, i tillegg er det gjort plass til en håndfull sanger som er nye og spennende bidrag til julemusikken. Blant annet har Sigmund Groven og Erik Hillestad skrevet sangen som gir platen sin tittel.

Innspillingen er gjort i Kulturkirken Jakob og Fagerborg kirke. Førstnevntes formidable flygel og sistnevntes varme orgelklang bidrar til å gjøre denne produksjonen til en rik lytteropplevelse. Produsent er Erik Hillestad, lydtekniker Daniel Wold.

Sporliste

 1. Når himmelen gjester oss
 2. Mitt hjerte alltid vanker
 3. Jul, jul, strålande jul
 4. Stille natt
 5. La natten senke seg
 6. Marias fang
 7. Noël, Noël
 8. Den fattige gud
 9. I julens lys
 10. Marias vuggesang
 11. O helga natt
 12. Corpus Christi Carol
 13. Deilig er jorden

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Stephen Brandt-Hansen
Label Kirkelig Kulturverksted Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer FXCD354

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også