I Just Want To Make Love To You (CD)

Etta James

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Boy of My Dreams
  2. All I Could Do Was Cry
  3. Tough Mary
  4. My Dearest Darling
  5. Let Me Know
  6. I Just Want to Make Love to You
  7. If I Can't Have You
  8. My Heart Cries
  9. Plum Nuts
  10. Spoonful
  11. It's a Crying Shame
  12. Nobody But You
  13. I'll Dry My Tears
  14. Seven Day Fool
  15. Anything to Say You're Mine
  16. In My Diary
  17. You Can Count On Me
  18. A Sunday Kind of Love
  19. At Last
  20. Stormy Weather
  21. Trust in Me
  22. Don't Cry Baby
  23. Fool That I Am


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Etta James
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SBLUE086CD