I Liked It Better When You Had No Heart (CD)

Butch Walker

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Trash Day
  2. Pretty Melody
  3. Don´t You Think Someone Should Take You Home
  4. Stripped Down Version
  5. Canadian Ten
  6. Temporary Title
  7. She Likes Hair Bands
  8. House Of Cards
  9. They Don´t Know What We Know
  10. Days/Months/Years
  11. Be Good Until Then


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Butch Walker
Label One Haven Music Leverandør Import
Bestillingsnummer ONHV500201.2