I Love Jerome Kern (CD)

Kenny Drew

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. The Way You Look Tonight
  2. I´ve Told Every Little Star
  3. Can´t Help Lovin´ That Man Of Mine
  4. Make Belive
  5. I´m Old Fashioned
  6. All The Things You Are
  7. Long Ago And Far Away
  8. All Through The Day
  9. The Song Is You
  10. Smoke Gets In Your Eyes
  11. Why Do I Love You?
  12. Yesterdays
  13. Bewitched Bothered And Bewildered
  14. Do It The Hard Way
  15. I Didn´t Know What Time It Was
  16. Happy Hunting Horn
  17. I Could Write A Book
  18. What Is A Man
  19. My Funny Valentine
  20. The Lady Is A Tramp
  21. Yesterdays


Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Kenny Drew
Label Lone Hill Jazz Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer LHJ10343