I Love You All The Time: Live At The Olympia In Paris (2CD)

Eagles Of Death Metal

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I Only Want You
  2. Don't Speak (I Came To Make A Bang!)
  3. So Easy
  4. Complexity
  5. Whorehoppin' (Shit, Goddamn)
  6. I Love You All The Time
  7. Cherry Cola
  8. The Reverend
  9. Got A Woman
  10. I Got A Feelin' (Just Nineteen)
  11. Stuck In The Metal
  12. Miss Alissa
  13. I Like To Move In The Night
  14. Secret Plans
  15. Wannabe In L.A.
  16. Bag O' Miracles
  17. Save A Prayer
  18. I Want You So Hard (Boy's Bad News)
  19. Speaking In Tongues


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 19 Artist Eagles Of Death Metal
Label Eagle Rock Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 0416692