I Plan To Stay A Believer: The Inside Songs Of Curtis Mayfield (2CD)

William Parker

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Plan To Stay A Believer
  2. If There´s A Hell Below
  3. We The People Who Are Darker Than Blue
  4. I´m So Proud/ Ya He Yey Ya
  5. This Is My Country
Disk 2
  1. People Get Ready / The Inside Song
  2. This Is My Country
  3. It´s Alright
  4. Move On Up
  5. Freddie´s Dead
  6. New World Order


Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist William Parker
Label Aum Fidelity Leverandør Import
Bestillingsnummer AUMF62.2