I Really Don't Want To Know (CD)

Eddy Arnold

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Cuddle Buggin' Baby
  2. Enclosed, One Broken Heart
  3. Lovebug Itch
  4. Prison Without Walls
  5. There's Been A Change In Me
  6. May The Good Lord Bless & Keep You
  7. Kentucky Waltz
  8. I Wanna Play House With You
  9. Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue
  10. Somebody's Been Beating My Time
  11. Heart Strings
  12. Bundle Of Southern Sunshine
  13. Call Her Your Sweetheart
  14. Easy On The Eyes
  15. Full Time Job
  16. Older & Bolder
  17. I'd Trade All Of Tomorrows (For Just One Yesterday)
  18. Eddy's Song
  19. Free Home Demonstration
  20. How's The World Treating You
  21. Mama, Come Get Your Baby Boy
  22. I Really Don't Want to Know
  23. My Everything
  24. This Is The Thanks I Get (For Loving You)
  25. Hep Cat Baby
  26. Christmas Can't Be Far Away


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Eddy Arnold
Label Country Stars Leverandør Import
Bestillingsnummer CSRS55512.2