I Remember Buddy/I Remember Russ (CD)

Jerry Vale

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'll Get By (As Long As I Have You)
  2. If You Were Only Mine
  3. Linda
  4. I Still Get A Thrill (Thinking Of You)
  5. Peg O' My Heart
  6. Very Thought Of You
  7. Stay As Sweet As You Are
  8. Girl Of My Dreams
  9. It Had To Be You
  10. How Are Things In Glocca Morra
  11. Sleepy Time Gal
  12. All Dressed Up With A Broken Heart
  13. Sweet And Lovely
  14. Prisoner Of Love
  15. Auf Wiedersehen My Dear
  16. All Of Me
  17. I've Got A Feeling I'm Falling
  18. Paradise
  19. Just Friends
  20. You're My Everything
  21. Call Me Darling
  22. You Call It Madness (But I Call It Love)
  23. Poor Butterfly
  24. You Try Somebody Else AndI'll Try Somebody Else (we'll be back together again)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Jerry Vale
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYC510866.2