I Sentrum Står Et Menneske (CD)

Diverse Artister

200,00 20000
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

"I Sentrum Står Et Menneske" er et album med 10 unike låter av 12 av våre mest folkekjære artister; Bjørn Eidsvåg, Sigvart Dagsland, Jan Eggum, Magnus Grønneberg, Ketil Bjørnstad, Rita Eriksen, Kirsten Bråten Berg, Solveig Slettahjel m/Knut Reiersrud og In The Country, Thom Hell og Oslo Gospel Group.

Resultatet er blitt et vakkert og stemningsfullt album med tydelige referanser til en tematikk som berører mange mennesker i vårt lille land. Utgivelsen er ment å være en kilde til refleksjon, ettertanke, trøst, oppmuntring og motivasjon. På albumet er det både nyinnspillinger av tidløse klassikere og innspillinger av nyskrevet materiell. Det hele er satt sammen som et elegant, musikalsk broderi av produsent Anders Engen.

Albumet er en viktig brikke for å rette økt fokus på ettervernsarbeidet til Blå Kors, og alle artistene har stilt opp på dugnad. Statistikken viser at 1 av 10 i Norge sliter med rus, og alkohol er den desidert største årsaken.

Utfordringen er at halvparten opplever et tilbakefall innen det første året etter behandling. Vår drivkraft og motivasjon bak prosjektet er å gi håp til mennesker som strever med å opprettholde sitt nye liv.

Kunstneren Per Fronth har også bidratt til albumet i forbindelse med det visuelle arbeidet. Hans verk “Firefly (Her Own Moment)” brukes til coveromslag.

Sporliste

  1. Sigvart Dagsland - Kan Eg Gjørr Någe Med Det?
  2. Maguns Grønneberg - Holder Du Ut Med Meg
  3. Thom Hell - An American Trilogy
  4. Jan Eggum - Ønsk Meg Godt
  5. Solveig Slettahjel, Knut Reiersrud, In The Country - Woods
  6. Rita Eriksen - Songbird
  7. Ketil Bjørnstad - Til Fanny
  8. Oslo Gospel Group - If Heaven Never Was Promised To Me
  9. Kirsten Bråten Berg - Ung Son
  10. Bjørn Eidsvåg - Min Båt Er Så Liten

Produktfakta

Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Diverse Artister
Label AKERSBAKKEN Bestillingsnummer BLÅKORS

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i