I Thought I Was Over That - Rare, Remixed And B-Sides (2CD)

Lali Puna

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Failure Of The Leading Sign Industry (previously unreleased)
  2. 40 Days
  3. Clear Cut
  4. Awaiting An Accident (Lali Puna remix)
  5. It's Not The Worst I've Looked (Lali Puna remix)
  6. Harrison Reverse
  7. Daily Match
  8. This Is The Dream Of Evan And Chan (Lali Puna remix)
  9. Past Machine (previously unreleased)
  10. Together In Electric Dreams
Disk 2
  1. Nin-Com-Pop (Thomas LeBoeg remix)
  2. Micronomic (Boom Bip remix)
  3. Faking The Books (Dntel remix)
  4. Grin And Bear (To Rococo Rot remix)
  5. Alienation (Alias remix)
  6. Left Handed (Lali Puna Dub mix)
  7. Fast Forward (Flowchart remix)
  8. Small Things (Sixtoo remix)
  9. Nin-Com-Pop (Two Lone Swordsmen remix)



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Lali Puna
Label Morr Music Leverandør Import
Bestillingsnummer MM056


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende