I Told You So: The Ultimate Hits Of Randy Travis (2CD)

Randy Travis

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Diggin' Up Bones
  2. Forever And Ever, Amen
  3. I Told You So
  4. He Walked On Water
  5. Promises
  6. Three Wooden Crosses
  7. Deeper Than The Holler
  8. On The Other Hand
  9. Too Gone Too Long
  10. We're Strangers Again
  11. Look Heart, No Hands
  12. 1982
  13. Better Class Of Losers
  14. I Won't Need You Anymore
  15. Faith In You
  16. Love's Alive And Well (Previously Unreleased)
Disk 2
  1. Honky Tonk Moon
  2. Would I
  3. It's Just A Matter Of Time
  4. Forever Together
  5. No Place Like Home
  6. A Few Ole Country Boys
  7. Is It Still Over
  8. Whisper My Name
  9. Before You Kill Us All
  10. Heroes And Friends
  11. This Is Me
  12. King Of The Road
  13. The Box
  14. Are We In Trouble Now
  15. Turn It Around
  16. You Ain't Right (Previously Unreleased)



Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 32 Artist Randy Travis
Label Import Bestillingsnummer WOEN518189.2