I Want To Know What Love Is - The Ballads (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Want to Know What Love Is
  2. In Pieces
  3. Waiting for a Girl Like You
  4. When It Comes to Love
  5. Feels Like the First Time
  6. Say You Will
  7. The Flame Still Burns
  8. Save Me
  9. I Can´t Give Up
  10. Fool for You Anyway
  11. As Long As I Live
  12. I´ll Be Home Tonight
  13. Double Vision
  14. Long, Long Way from Home


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Foreigner
Label Ear Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RAZ39664.2