I Will Always Love You - The Best Of Whitney Houston (2CD)

Whitney Houston

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. You Give Good Love
  2. Saving All My Love For You
  3. How Will You Know
  4. Greatest Love of All
  5. I Wanna Dance With Somebody
  6. Didn't We Almost Have It All
  7. So Emotional
  8. Where Do Broken Hearts Go
  9. I'm Your Baby Tonight
  10. All The Man That I Need
  11. I Will Always Love You
  12. I'm Every Woman
  13. I Have Nothing
  14. Exhale (Shoop Shoop)
  15. I Believe in You and Me (Film version)
  16. My Love Is Your Love
Disk 2
  1. I Look To You - feat. R. Kelly
  2. Never Give Up
  3. Love Will Save The Day
  4. One Moment In Time
  5. It Isn’t, It Wasn’t, It Ain’t Ever Gonna Be - with Aretha Franklin
  6. My Name Is Not Susan
  7. I Belong To You
  8. Run To You
  9. Queen Of The Night
  10. Count On Me - with CeCe Winans
  11. Step By Step
  12. It’s Not Right but It’s Ok
  13. I Learned From The Best
  14. If I Told You That
  15. Heartbreak Hotel - feat. Faith Evans & Kelly Price
  16. Million Dollar Bill
Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 32 Artist Whitney Houston
Bestillingsnummer 0887654139320