I Will Stand By You: The Essential Collection (CD)

The Judds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mama He´s Crazy
  2. Why Not Me
  3. A Girl´s Night Out
  4. Love is Alive
  5. Have Mercy
  6. Grandpa (Tell Me ´Bout the Good Old Days)
  7. Rockin´ With the Rhythm of the Rain
  8. I Know Where I´m Going
  9. Turn It Loose
  10. Young Love (Strong Love)
  11. Love Can Build a Bridge
  12. Flies On the Butter (You Can´t Go Home Again)
  13. I Will Stand By You
  14. Back Home


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Judds
Label Curb Leverandør Import
Bestillingsnummer CRB79234.2